Pouke i laganje

Diskusije vezane za pravoslavlje

Pouke i laganje

Postod stojadinovicp » 27. Avg 2012., 10:00

Za ovoga definitivno potvrđujem da mu je potrebno lečenje: "Пеђа ЈЕСТЕ причао да су верници вирус који треба излечити, а све ово остало су цитати водећих људи тог удружења.".

Em je bolestan, em laže jer sam ja rekao da je religija virus: "Dawkins je lepo rekao da je religija virus. Religioznim ljudima nije dovoljno da sami veruju i praktikuju svoju veru jer se tako virus ne širi i ne inficira nove jedinke. Njima je stoga neophodno da svi ostali to prihvate i konvertuju se da bi se virus širio.

Religija, kao i svaki drugi virus, ne podnosi nezaražene jedinke jer one predstavljaju opasnost. Postoji mogućnost da ih virus još nije dotakao, pa da su zato zdravi, ali postoji i po virus vrlo opasna mogućnost da su imuni. A imune jedinke su jedinke koje ubijaju virus.

Pošto je jako teško naći osobu u civilizovanom svetu koja nije bila izložena religiji, jasno je, kada su u pitanju ateisti, da se radi o zdravim jedinkama koje su nezaražene upravo zbog toga što su imune na virus verovanja u gluposti. Dodatna opasnost po virus religije je ta što takve jedinke poseduju protivotrov zvani razum i nauka.
"

link ka tom video blogu

Ali, kao i obično, laganje i obmane, laganje i obmane...
:unicorn:
Preveliki Velikorazumni Naukougodni Svemirskočajnični Zmajogaražni Ružičastojednorožni, Njegova Crnorupost, Pastrijarh Ćuftahije. {bezboznik.com, stojadinovic.net}
Slika
Korisnikov avatar
stojadinovicp
 
Postovi: 498
Pridružio se: 29. Jun 2012., 09:27
Lokacija: Aachen, Nemačka


Re: Pouke i laganje

Postod MarkoEkmedzic » 27. Avg 2012., 12:39

Pa kako drugačije misliš da će uspeti da postane admin njihovog foruma, ako se ne potrudi da pljuje više i laže gore od svojih uzora, Milojkova i Cvetkovića? :pop:
http://www.casovi.in.rs

Ateista ne veruje niti u jednog boga, ali zato čvrsto veruje u potrebu da društvo postane sekularno, samim tim i napredno i nadasve humano

Slika
Korisnikov avatar
MarkoEkmedzic
 
Postovi: 639
Pridružio se: 28. Jun 2012., 22:50
Lokacija: Beograd, Srbija

Re: Pouke i laganje

Postod Muramasa » 27. Avg 2012., 15:53

Pokušao sam da opovrgnem ove gluposti, ali izgleda da niko nije čitao šta sam pisao.
"Takozvano ''sveto pismo'' nije ništa drugo no zbornik svih mantijaških sanjarija i petljanija koji nikakvog logičkog smisla nemaju i koje svojim šarlatanskim protivrječjem same sebe gotovo na svakom listu u laž ugone." Vaso Pelagić
Korisnikov avatar
Muramasa
 
Postovi: 180
Pridružio se: 02. Jul 2012., 08:30
Lokacija: Beograd



cron