Hristov drugi dolazak u slavi - Uskoro ( obavest poziv )

Diskusije o javnim saopštenjima udruženja građana "Ateisti Srbije"

Hristov drugi dolazak u slavi - Uskoro ( obavest poziv )

Postod Dragan144 » 10. Avg 2014., 21:08

U skladu sa poslednjim dogadjajima vezanim za sve ucestalije i rasirenije prirodne katastrofe na planeti zemlji - od kojih su i ove poslednje poplave u Srbiji, zelim da vas obavestim da je Bog otkrio svojim slugama koje je podigao u ovom vremenu da najave buduce dogadjaje - da je 2011 godine odpocelo izlivanje Bozjih sudova na ovu planetu, tacnije 22 marta 2011 godine na ravnodnevicu, prvog dana - prvog meseca Aviva po Jevrejskom odnosno biblijskom racunanju vremena, a direktni znakovi pocetka izlivanja ovih sudova su bili upravo veliki zemljotres u Japanu i mestu na Novom Zelandu pod simbolicnim imenom
"Krajstchurch" sto znaci "Hristova crkva" cime je dat pecat ovom dogadjaju i simbolicno prikazana propast mnogobostva ( simbolom Japana ) i laznog otpalog Hriscanstva ( simbolom Krajstchurcha ).

Ovi Bozji sudovi koji su odpoceli u pomenutom periodu - trajace do kraja istorije sveta koja je pred samim vratima i od nje nas deli vremenski period koji se ne meri godinama - vec mesecima, u kojem ce
se odigrati poslednji dogadjaji svetske istorije zapisani u bibliji u Otkrivenju Jovanovom i onako kako ih je sam Bog danas najavio svojim izabranim slugama.

Ono sto je Bog danas otkrio u vezi buducih dogadjaja je to, da ce on sam objaviti Jevandjeosku istinu ovom svetu preko nebeskih znakova kao i nepromenjivost i vecnu vaznost svog moralnog zakona i identitet i autoritet onih koji su podignuti da rade u Bozjem delu duhovne reforme i probudjenja crkve i sveta.
Direktnije, Bog ce u odredjenom trenutku na nebu pokazati svoj vecni nepromenjivi zakon - tako da ce svako moci da ga jasno vidi - svaki covek na svom jeziku.
Na isti ovaj nacin ce na nebu pokazati i odredjene vizuelne prikaze kao na monitoru ekrana, u kojima ce se pojaviti lik coveka koji ce izneti biblijsku istinu celom svetu.
Ovo ce biti praceno i cudima na zemlji, prorostvom, isceljenjima, posrednistvom..itd.
Na ovaj nacin ce ceo svet cuti istinu i biti pozvan da je prihvati, da se obrati Bogu celim srcem i da se pripremi za Hristov drugi dolazak u slavi.

Sa druge strane, sile ovoga sveta ce u panici pred silama prirode koje ce se pokrenuti - ustoliciti politickog i verskog vodju koji ce proklamovati zakon o obaveznom praznovanju Nedelje, koji ce uz pomoc crkvenih i svetovnih autoriteta - Rimokatolicke crkve i Ekumenskog saveza, Sjedinjenih Americkih drzava kao vojne sile i Evropske Unije kao produzene ruke papstva u Evropi - nametnuti ovaj zakon nacionalnim ustavima drzava clanica Evropske unije i Ujedinjenih nacija.

Uspostavljanjem ovog globalnog zakona - doci ce do progonstva i sankcija protiv onih koji ovaj zakon ne usvoje, vec svojim odbijanjem navodno donose prokletstvo na zemlju, jer ce u vreme izdavanja Nedeljnog zakona prirodne katastrofe kontinuirano pogadjati sve krajeve planete zemlje, sto ce dovesti i do prestanka vremena Bozje milosti za svet i Hristos se pojaviti na oblacima nebeskim - cime ce se istorija sveta kakvu poznajemo konacno zavrsiti.

Poruka koja je danas upucena svakom pojedincu, vladi i drzavi je od sudbonosnog znacaja i od njenog prihvatanja ili odbacivanja zavisi sudbina svakog coveka.

Ova poruka glasi:

`I vidjeh drugoga anđela gdje leti posred neba, koji imaše vječno jevanđelje da objavi onima koji žive na zemlji, i svakome plemenu, i jeziku i koljenu i narodu.
I govoraše velikijem glasom: bojte se Boga, i podajte mu slavu, jer dođe čas suda njegova; i poklonite se onome koji je stvorio nebo i zemlju i more i izvore vodene.
I drugi anđeo za njim ide govoreći: pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnijem vinom ***rstva svojega napoji sve narode.
I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikijem: ko se god pokloni zvijeri i ikoni njezinoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
I on će piti od vina gnjeva Božijega, koje je nepomiješano utočeno u čašu gnjeva njegova, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred jagnjetom.
I dim mučenja njihova izlaziće va vijek vijeka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zvijeri i ikoni njezinoj, i koji primaju žig imena njezina.
Ovdje je trpljenje svetijeh, koji drže zapovijesti Božije i vjeru Isusovu. ( otkrivenje Jovanovo 14. 6-12 ).


Ova troandjeoska vest upucuje na sledece :

1. Dati slavu Bogu, odreci se Ateizma i bezbostva.

2. Cas suda Bozjeg je dosao i blizina Hristovog drugog dolaska.

3. Pokloniti se Bogu kao stvoritelju slaveci njegov sedmi subotni dan kao uspomenu na stvaranje i znak Bozje stvaralacke sile i njegovog autoriteta.

4. Duhovni Vavilon je pao olicen u papskom sistemu i otpalom protestantizmu sjedinjenim u Ekumenizmu - svetskom savezu crkava, koji zajedno cine Duhovni Vavilon i laznim ucenjima koja pretstavljaju otrovno vino Vavilona varaju svet.

5. Opomena da se ne klanja zveri koja pretstavlja papski sistem na celu Rimokatolicke crkve sa sedistem u Vatikanu i ikoni njezinoj koju pretstavlja otpali protestantizam sjedinjen sa zveri - papstvom u ekumenskom savezu i da ne prima zig zveri olicen u nedeljnom zakonu koji ima svoje korene u mnogobozackoj tradiciji obozavanja sunca, nasuprot subote koja pretstavlja pecat Bozji i znak izmedju njega njegovog pravog naroda.

Ovim obavestenjem je upucen i poziv svakom pojedincu, vladi i drzavi - da otvore oci pred dogadjajima koji se vec danas desavaju pred nama i da prihvate Bozju spasonosnu ruku i da ova vest pronadje mesto u svacijem srcu koje je otvoreno i spremno da je cuje i poslusa, Amin!
Dragan144
 
Postovi: 4
Pridružio se: 10. Avg 2014., 20:57


Re: Hristov drugi dolazak u slavi - Uskoro ( obavest poziv )

Postod stojadinovicp » 10. Okt 2014., 08:14

Neki će ovo shvatiti kao uvredu, ali zaista nije uvreda već iskreno pitanje: Da li si možda zaboravio lekove?

Ako nisi, da li si ikada bio kod psihijatra?

Ako nisi, najiskrenije, trebalo bi pod hitno to da uradiš.
Preveliki Velikorazumni Naukougodni Svemirskočajnični Zmajogaražni Ružičastojednorožni, Njegova Crnorupost, Pastrijarh Ćuftahije. {bezboznik.com, stojadinovic.net}
Slika
Korisnikov avatar
stojadinovicp
 
Postovi: 498
Pridružio se: 29. Jun 2012., 09:27
Lokacija: Aachen, Nemačkacron