SKANDAL Neizlečive bolesti leče horoskopom

Moderator: Muramasa


SKANDAL Neizlečive bolesti leče horoskopom

Postod Petrovic » 01. Jul 2014., 17:33

U ordinaciji “CelMedic” obolele pacijente leče horoskopom, kristalima i mnogim čudnim tehnikama za 50 i više evra.

Ova ustanova koja se nalazi kod Đeram pijace u Beogradu privlači ljude reklamom da novim dijagnostičkim procedurama proveravaju stanje organizma u celosti, sve promene na organima i tkivima i da utvrđuju bolest u početnom stadijumu.

Videvši reklamu, penzionerka Vesna Nikolić je predložila sinu svoje prijateljice, kod koga je pre devet godina postavljena sumnja na multiple sklerozu, da u “CelMedicu” uradi skeniranje na aparatima koji se baziraju na kvantnoj medicini, kao i test na intoleranciju.

- Kada sam dovela svoje prijatelje, sekretarica ili medicinska sestra je tom mladom čoveku kod koga se sumnja na multiple sklerozu (MS) ponudila da ga pregleda čovek koji će odmah utvrditi da li boluje od MS ili ne. Rekla je da se radi o kiropraktičaru. Ispostavilo se da je bioenergetičar koji je „programirao“ kristale na kojima će ovaj pacijent da leži. Kad se seansa ležanja završila, pitali smo da li dečko ima MS ili ne. Bioenergetičar nam je odgovorio: “Ti najbolje znaš kako sad hodaš” - priča za “Blic” Vesna Nikolić.

Slika

Nakon toga u ordinaciju je došla “viša instanca”, koja im je ponudila da im uradi horoskop za 50 evra, ali ne da se predvidi budućnost, već da se vide karmički uzroci bolesti.

- Bili smo potpuno zaprepašćeni ponudom. Pobunila sam se, rekavši im da nisam dovela ljude da ih leče vradžbinama. Međutim, mladić, koga užasno plaši sama pomisao na multiple sklerozu i u želji da ozdravi, pristao je na sve ponude. Nakon toga usledila je preporuka da mora da ide na seminar jer bez toga ne bi mogao da ide na psihoterapiju koju nazivaju “Poredak ljubav”. U njihovim nabrajanjima šta sve treba da radi račun u evrima se samo povećavao i povećavao. Uz to, urađene su mu analize na dva aparata i račun mu je porastao na 120 evra. Dijagnoza koju su mu oni dali glasi da nema multiple sklerozu, ali i za tu informaciju je morao dodatno da plati 30 evra, kao i da svojim kolima dođe po doktorku kući i da je preveze do ordinacije - razočarano objašnjava Vesna.

“Blic” je pokušao da utvrdi na koji način se obavljaju pregledi u “CelMedicu”, ali vrata ordinacije su iznenada bila zaključana.

Slika

Nega duše i tela

Koordinator poslova objasnila nam je da su trenutno na kolektivnom godišnjem odmoru. Na pitanje kako je moguće da leče pacijente pomoću horoskopa u ordinaciji koja čak nema ni dozvolu, koordinatorka je u besu odgovorila:
- Mi se bavimo negom duše i tela. I da, imamo odličnog astrologa kojeg zovemo po potrebi. Mi smo napravili dobar projekat u želji da pomognemo ljudima da ne gutaju više lekove. Međutim, niste vi inspekcija pa da vam se pravdamo da li imamo dozvolu. Mi ćemo dobiti rešenje zvanično - rekla je Markovićeva.


Blic
Petrovic
 
Postovi: 111
Pridružio se: 30. Avg 2012., 15:17


Re: SKANDAL Neizlečive bolesti leče horoskopom

Postod Milentijevic » 03. Jul 2014., 18:41

Budale. Zamajavaju se sa kojekakvim astrolozima, umesto da su odmah otišli kod Nje.

Slika

Vidovita Zorka.

Pomogla je svima, pomoćiće i vama.
Milentijevic
 
Postovi: 16
Pridružio se: 18. Mar 2014., 20:47

Re: SKANDAL Neizlečive bolesti leče horoskopom

Postod Petrovic » 08. Jul 2014., 13:33

Šta reći kada i ozbiljniji časopisi poput B92 objavljuju sledeće članke:

- Kvantna medicina je nova naučna grana
Petrovic
 
Postovi: 111
Pridružio se: 30. Avg 2012., 15:17cron