kako je glup pa prosto da čovek zaplače... "
Постоје докази (za postojanje boga), и то многобројни, чак и материјални. Али, кад год се ти докази представе атеистима, они само покажу да имају предубеђење. Јер је њихов одговор увек био "Немам тренутно одговор, али сам сигуран да ће наука наћи одговор"."
Em lupa gluposti em, naravno,
laže. Ne znam koji ateista će reći da "
nema trenutno odgovor" na takve gluposti?
"
ради се о чудесним излечењима (која су сва документована, са сведоцима, као и са њиховом лекарском историјом болести)" - sama dokumentacija
nije dokaz da je dokumentovano istina već je samo dokaz da je neko to napisao. A
zašto je to napisao je glavno pitanje i na to pitanje sigurno jedini odgovor
nije "
zato što se baš tako i desilo". Onaj kome je to jedini odgovor je jednostavno naivan i lakoveran do bola.
Dokaz je ono što može da se
proveri i
potvrdi a ne slepo poveruje nekome ko je, jednako, nešto poverovao pa
zapisao!
To što su parovi
označeni kao sterilni
ne znači da su bili sterilni. Pored jedenja grožđa imam osećaj da su se malo i tucali. Ja bih se pre kladio da su dobili dete zbog seksa a ne zbog grožđa. A, ako su stvarno, kao par, bili sterilni pa je ona zatrudnela, onda bih čudo tražio kod komšije ili poštara a ne u grožđu.
Ali, to je zato što ja imam mozak koji koristim za razmišljanje, tu mi je greška, očigledno...itd...
Najgore od svega mi je kada se neko ko je toliko glup, zatucan i definitivno mentalno poremećen na kraju poziva na "
razum"...
Važno je da se kod njih Gojko Stojčević ne sme tako nazivati jerbo za korišćenje njegovog imena koje mu je ceo život pisalo u ličnoj karti se dobija ban... a za bolesno lupetanje gluposti se postaje admin... jad i beda...