Ukida se ministarstvo vera

Diskusije o religiji za koje još uvek nema odvojene kategorije ispod

Ukida se ministarstvo vera

Postod Muramasa » 23. Jul 2012., 12:55

Ne gajim iluziju da je naša država preko noći postala normalna, naročito ne kada vidim ko nam je na vlasti, ali mi je drago da bar ima normalnih pojedinaca u našoj vlasti koji su shvatili da je dobro skinuti sa budžeta sve što je beskorisno.

Pogledajte vest i komentar bezgrešnog mitropolita Amfilohija.
"Takozvano ''sveto pismo'' nije ništa drugo no zbornik svih mantijaških sanjarija i petljanija koji nikakvog logičkog smisla nemaju i koje svojim šarlatanskim protivrječjem same sebe gotovo na svakom listu u laž ugone." Vaso Pelagić
Korisnikov avatar
Muramasa
 
Postovi: 180
Pridružio se: 02. Jul 2012., 08:30
Lokacija: Beograd


Re: Ukida se ministarstvo vera

Postod Marcus » 27. Jul 2012., 14:13

:facepalm: :censored:
Slika
"The only thing necessary for evil to flourish is for good men to do nothing."
(Edmund Burke)
Korisnikov avatar
Marcus
 
Postovi: 7
Pridružio se: 08. Jul 2012., 16:01
Lokacija: Novi Beograd

Re: Ukida se ministarstvo vera

Postod MarkoEkmedzic » 27. Jul 2012., 15:31

Ko o čemu, popovi o vernicima... pardon o novcima!

Samo, i pored zanimljive vesti o ukidanju Ministarstva vera, saznaje se da će pomenuta nova Kancelarija za verske zajednice, suštinski funkcionisati kao ministarstvo, samo se neće tako zvati.

Iza svega stoji samo jeftino politikantstvo, gde nova vlada ide populistički, i gde forsira priču o svojoj ekonomičnosti i manjem broju ministarstava.

Pa jeste, samo što ako umesto ministarstava uvedeš te tzv. "kancelarije", ne postižeš suštinski ništa, osim što stvaraš (tanku) iluziju o ekonomičnosti.

U prevodu, nema govora da će se nova vlada lišiti protivprirodnog bluda sa crkvom, što se da videti i iz ovakvih fotografija, ali i iz "konsultacija" državnih čelnika sa čelnicima NVO-a zvanog SPC, i brojnih, kao pa usput izjava o tome da će za sve što se radi, valjda i "bog pomoći".
http://www.casovi.in.rs

Ateista ne veruje niti u jednog boga, ali zato čvrsto veruje u potrebu da društvo postane sekularno, samim tim i napredno i nadasve humano

Slika
Korisnikov avatar
MarkoEkmedzic
 
Postovi: 639
Pridružio se: 28. Jun 2012., 22:50
Lokacija: Beograd, Srbija



cron