Када сам пре 12. година гледао како се руше зграде у Њу Јорку нисам ни помишљао на то да су за тај злочин одговорни неки други људи, а не неки, тада још непопуларни, терористи из Ал-Каиде. Чак и када су се појавиле приче о томе да је цео догађај заправо "fals flag" операција изведена у режији америчких тајних служби (ил' чега год) мој став је био да су то будалаштине. Међутим, пошто сам радознале природе почео сам да истражујем. Углавном сам одгледао велики број филмова и емисија на ту тему и на основу онога што сам видео и чуо у потпуности променио своје мишљење. Тако да сад немам ни трунку сумње да те нападе никако нису извели неки тамо терористи већ неко "изнутра".
Оно што ме јако асоцира на причу око религије и атеизма, везано за тему, јесте то што са једне стране имамо извештај који је креирала држава и званичну верзију коју презентују медији, а са друге имамо, усуђујем се рећи, здрав разум. Чини ми се као да је једини разлог зашто људи одбацују очигледне чињенице да је све изсценирано тај што не могу да верују да је Америка могла сама себи то да уради.
Интересују ме мишљења других на ту тему. Ако је неко вољан да их подели.