Moderator: Muramasa
StDalibor je napisao:Šta reći posle ove Ad Hominem šarade?
Da si indoktrinisani isprani mozak koji ne razume osnovni pojam dokaza? Značenje pojma teorija u nauci? Ili si toliko nečovek da namerno širiš kreacionističku propagandu jer te neko za to dobro plaća?
Samo u dve rečenice si uspeo sam sebe da pobiješ. Prvo pričaš priču o nekim Sumerima i TE?!?! Pa zatim stari Grci, etc..Da bi već u rečenici kasnije tvrdio da je teorija evolucije bila poznata 20 godina pre Darvina?!? Ili stari Grci nicu tako stari, ili si se ti zabrojao u godinama, ha?
Zaista nemam više volje da se raspravljam sa propovedačkim monolozima zatucanih kreacionista...
StDalibor je napisao:How yes no! Evo ja sam živi dokaz da svaka budala može da shvati teoriju evolucije!
On mi nije delovao tako, ili možda misliš da se pravi...?
Ivander je napisao:Sajt Miloša Babića koji je dat u pravilima je već odavno oboren.
MarkoEkmedzic je napisao:Ivander, molim te prouči Pravila ponašanja, u ovom slučaju naročito pravilo I-8, radi nastavka diskusije u ozbiljnom tonu.
Hvala!
Jok ne postoji vodi se u celoj USA, EU, Rusiji, Australiji itd. pa Dean Kenyon je vrlo obrazovan čovek i kreacionista. A postoji na desetine i desetine linkova sa debatama.
Ne postoji nijedan mehanizam u biologiji i hemiji koji može da dovede do evolucije.
Ivander je napisao:Ne postoji nijedan mehanizam u biologiji i hemiji koji može da dovede do evolucije.
Ivander je napisao:Abiogeneza nije dokazana, postoji samo biogeneza. A ona je dokazana još prije 150 god. eksperimentima Luja Pastera.
After the Edwards decision, all references to "creationism" were replaced with "intelligent design", with a reference to "creationists" being replaced by "design proponents". In the history of creationism, this is the origin of the term intelligent design and the link between creationism and intelligent design.
Ivander je napisao:vodi se u celoj USA, EU, Rusiji, Australiji itd.
...
A postoji na desetine i desetine linkova sa debatama.
Ivander je napisao:pa Dean Kenyon je vrlo obrazovan čovek i kreacionista.
Ivander je napisao:Jel propagiranje kreacionizma podrazumeva davanje linkova ili ne?
Nema na čemu.
Ivander je napisao: A i neverovanje je isto nekakvo verovanje. Ateista ne veruje da postoji Bog, dakle on veruje da ne postoji Bog, dakle u nešto veruje.
Ivander je napisao:Admine obrisao sam linkove.
Muramasa loše ti je poređenje. Jer ako se u nešto ne veruje onda se veruje u suprotno. Dakle smatranje da Bog ne postoji nije ništa drugo nego verovanje u to. Tako da ti je loš primer sa markicama. Jer samo ne skupljanje markica podrazumeva da to nije hobi, ali ne verovanje u nešto podrazumeva verovanje u suprotno. Ne mogu se porediti verovanja i dešavanja (da li se nešto dešava ili ne kao u slučaju markica).