Stranica 1 od 1

"Eparhija Raško-Prizrenska u egzilu" - Artemijeva ekipa

PostPoslato: 15. Avg 2012., 13:01
od Muramasa
Artemiti i dalje bulazne po internetu. Osim na dobro nam poznatom Ihtusu, imaju grupu na Facebooku po kojoj možemo da trolujemo. Prete nekim pokušima, a svojom duhovnošću se bave u "katakombama" za koje su se prethodno pobrinuli da svi znaju gde su.
Evo strane na kojoj sam saznao za njihove nove "katakombe" u Barajevu, a evo i zvaničnog obaveštenja na sajtu "eparhije Raško-Prizrenske u egzilu".

Re: "Eparhija Raško-Prizrenska u egzilu" - Artemijeva ekipa

PostPoslato: 15. Avg 2012., 13:05
od MarkoEkmedzic
Ali, "u egzilu" :lol:

Oni su sega-mega crkveni trolovi... mi im uopšte ne trebamo :D

Artemije u današnjim novinama: "Najglasniji protivnik dolaska Pape bio je raščinjeni vladika Artemije. On je i nedavno u intervjuu za Tanjug rekao: 'Papa u Srbiju može doći kao predstavnik države Vatikana, a zašto bi morala Crkva da ga dočekuje na veličanstven način. On kao verski poglavar ne može da dođe, jer je on jeretik i sektaš, a želja da se približimo njemu je izdaja pravoslavlja. To nije moj stav, to je stav svetih otaca kroz vekove.'"

News-flash za njega i ostale vernike - svi ste vi jeretici i sektaši, znajući da je hrišćanstvo nastalo mahom iz judaizma, ali i iz drugih bliskoistočnih verovanja. Treba da težite približavanju razumu, umesto nekim imaginarnim drugarima.

Re: "Eparhija Raško-Prizrenska u egzilu" - Artemijeva ekipa

PostPoslato: 15. Avg 2012., 13:50
od Muramasa
Baš naprotiv. Mislim da im samo mi falimo :)