Stranica 1 od 1

Geopolitika

PostPoslato: 16. Jul 2012., 20:23
od Muramasa
Miroljubovi tekstovi - garantovan debilizam

Entoni Flu postaje religiozan:
Entoni Flu u "Geopolitici"

"Dr" Robert Džentri - "Naučnik" koji je "srušio" evoluciju
Robert Džentri u "Geopolitici"

Vladeta Jerotić - opleo po ateistima

edit: uredio sam ti linkove, da bude čitkije

Re: Geopolitika

PostPoslato: 02. Avg 2012., 09:08
od perakojot
1. "Entoni Flu postaje religiozan" - pisano je o tome. Covek ima pravo na svoje misljenje cak i kada je ono pogresno. Ima dosta tekstova o ovome. Svako moze da ih nadje na netu ...
2. ""Dr" Robert Džentri - "Naučnik" koji je "srušio" evoluciju" - Ma da ... al' za malo ... http://teorijaevolucije.com/polonijumske_aure.html
3. "Vladeta Jerotić - opleo po ateistima" - Nisam kompetentan da komnetarisem profesionalne i strucne kvalitete profesora Jerotica kao lekara, psihijatra ili psihoterapeuta. Ali njegova percepcija sveta i tumacanje istog iz ugla religiozne osobe nisu na svom mestu. To je argumentum ad verecundiam.

Re: Geopolitika

PostPoslato: 03. Avg 2012., 08:02
od Nikolic
Vladeta Jerotić - član Akademije medicinskih nauka koji promoviše homeopatiju, akupunkturu, uticaja misli na lečenje raka... Bruka za SANU!

Evo ga sa vodećim nadrilekarom Srbije:

Re: Geopolitika

PostPoslato: 03. Avg 2012., 09:09
od MarkoEkmedzic
SANU je odavno prestala da bude samo ono što bi morala biti - skup izuzetnih intelektualaca, sa značajnim rezultatima i sa odgovornim pristupom društvu i državi.

Kao i u slučaju nacionalnih penzija, i ovde postoji mnogo nepotizma, političkih uticaja, negativne selekcije i podobnih mediokriteta.

Već starosna struktura ukazuje na problematičan pristup, gde se ne dozvoljava avangardnoj misli i mladosti da uopšte prozbori.

Kada je pre par godina nekoliko mlađih ljudi primljeno u SANU, od toga je napravljen medijski cirkus, kao da je otkriven život na Marsu...