Stranica 1 od 1

Pouke i laganje

PostPoslato: 27. Avg 2012., 10:00
od stojadinovicp
Za ovoga definitivno potvrđujem da mu je potrebno lečenje: "Пеђа ЈЕСТЕ причао да су верници вирус који треба излечити, а све ово остало су цитати водећих људи тог удружења.".

Em je bolestan, em laže jer sam ja rekao da je religija virus: "Dawkins je lepo rekao da je religija virus. Religioznim ljudima nije dovoljno da sami veruju i praktikuju svoju veru jer se tako virus ne širi i ne inficira nove jedinke. Njima je stoga neophodno da svi ostali to prihvate i konvertuju se da bi se virus širio.

Religija, kao i svaki drugi virus, ne podnosi nezaražene jedinke jer one predstavljaju opasnost. Postoji mogućnost da ih virus još nije dotakao, pa da su zato zdravi, ali postoji i po virus vrlo opasna mogućnost da su imuni. A imune jedinke su jedinke koje ubijaju virus.

Pošto je jako teško naći osobu u civilizovanom svetu koja nije bila izložena religiji, jasno je, kada su u pitanju ateisti, da se radi o zdravim jedinkama koje su nezaražene upravo zbog toga što su imune na virus verovanja u gluposti. Dodatna opasnost po virus religije je ta što takve jedinke poseduju protivotrov zvani razum i nauka.
"

link ka tom video blogu

Ali, kao i obično, laganje i obmane, laganje i obmane...
:unicorn:

Re: Pouke i laganje

PostPoslato: 27. Avg 2012., 12:39
od MarkoEkmedzic
Pa kako drugačije misliš da će uspeti da postane admin njihovog foruma, ako se ne potrudi da pljuje više i laže gore od svojih uzora, Milojkova i Cvetkovića? :pop:

Re: Pouke i laganje

PostPoslato: 27. Avg 2012., 15:53
od Muramasa
Pokušao sam da opovrgnem ove gluposti, ali izgleda da niko nije čitao šta sam pisao.