Stranica 1 od 1

Odvikavanje od pušenja

PostPoslato: 28. Dec 2012., 11:30
od Nikolic
Cigaret Kartica se sastoji od infracrvenog praha koji u dodiru sa spoljašnjom toplotom emituje dugotalasne infracrvene talase, zatim od magnetnog i hemoglobin praha, jonoizmenjivačke smole, dietil karbonata i još 13 vrsta polimera, koji svojim aktivnim supstancama prodiru u duvan, menjajući njegovu molekularnu strukturu, čime štetne i kancerogene supstance koje nastaju u procesu sagorevanja (kao što su nikotin, katran, formaldehid, policiklični aromatični hidrokarbonati i druge) formiraju kristalne oblike i na taj način ostaju u pepelu, umesto da se dimom unose u organizam.

Potrebno je da stavite karticu u paklicu cigareta (ili drugo pakovanje duvana) i nakon 20 minuta počinje nano-hemijski proces razgradnje štetnih materija.

Istraživanja su dokazala da Cigaret Kartica smanjuje nivo štetnih sastojaka iz svih vrsta cigareta i ostalih duvanskih proizvoda i do 49%.

Izvor:

Upravo sam saznao da postoji "infracrveni" i "magnetni" prah i "jonoizmenjivačke smole". A mislio sam da znam ponešto o fizici.

Re: Odvikavanje od pušenja

PostPoslato: 28. Dec 2012., 16:13
od stojadinovicp
pa kad si učio po nebogougodnim školama :P

Re: Odvikavanje od pušenja

PostPoslato: 30. Dec 2012., 16:07
od Nikolic
Dva ZEROSMOKE FORTE magneta, koji se međusobno privlače, postave se na određeno mesto na uhu. Oni proizvode programirani pritisak i tako stimulišu neurotransmitere da proizvode endorfine koji PODSTIČU GUBITAK ŽELJE ZA PUŠENJEM.

Magneti su pozlaćeni zbog dobre provodljivosti a budući da je u pitanju dragoceni plemeniti metal ne uzrokuje nikakvu alergiju (osim kod ljudi koji su alergični na zlato).

Biomagneti se koriste minimalno 2 a maksimalno 3 časa dnevno. To je moguće i kod kuće kad je čovek opušten, npr. uveče nakon jela pa do odlaska u krevet.

Biomagneti dolaze u dve različite veličine. Manji se stavlja ispred, a veći iza uha.

NEMA BUŠENJA UHA, biomagneti zbog magnetne privlačnosti ostaju na mestu i nema opasnosti da otpadnu sa uha.

Izvor: