Stranica 1 od 1

Rtanj

PostPoslato: 27. Avg 2012., 11:20
od Nikolic
Rtanj - istraživački festival 2012, predstavlja treći nastavak dosadašnjih istraživanja mistične planine Rtanj. Ovaj neobični naučno-istraživački i muzičko-eksperimentalni festival je pokrenut na inicijativu centra za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ i saradnju mnogih individua, institucija i kompanija poštovalaca prirode i ekologije Rtnja. I ove godina će glavna tema biti spoznaja da li je Rtanj drevna piramida ili remek delo prirode.

Da li je perfektan geometrijski oblik Rtnja nastao pukim sleganjem tla i uticajima atmoferskih prilika? Koje su indicije da je u našoj prošlosti neka inteligentna sila potrudila da ovaj izdvojeni krečnjački masiv planski dobije pravilan piramidalni oblik?

Izvor:

Citat iz zaključka:
…imao sam uvid u civilizaciju koja je pravila piramide pa i Rtanj. Za njihove potrebe je napravljena u svojstvu elektrane koja će raditi za uvek. Kada je građena, vremenske prilike su bile ekstremnije i zato je oblik planski biran. Funkcija im je da postavljanjem na mestima zemaljskih litopunkturnih tačaka prikupljaju energiju kosmosa, fokusiraju je u centar planete zemlje koja nam je vraća nazad. Uveren sam da Rtanj i dalje radi, ne sa 100% snage zbog erodirane severne strane, ali da radi sa 90 % snage…


Sponzori ove gluposti:
Duh Rtnja, TUK Rtanj, Ingenieurburo Mraz, Turistička organizacija Boljevac, Sokobanja, Menadžer, Prostor i vreme, Rollmaps.com, Krivi Vir, Mužinac, Šarbanovac, Vrmdža, Vedska akademija Srbije!

Re: Rtanj

PostPoslato: 27. Avg 2012., 12:41
od MarkoEkmedzic
Treba utužiti javna preduzeća i institucije lokalne samouprave koje sponzorišu i podržavaju ovu budalaštinu.

Ove ostale skupine druida i magijskih obožavalaca su bezopasne, same po sebi...

Re: Rtanj

PostPoslato: 27. Avg 2012., 13:11
od stojadinovicp
MarkoEkmedzic je napisao:Treba utužiti javna preduzeća i institucije lokalne samouprave koje sponzorišu i podržavaju ovu budalaštinu.

po kom osnovu? :cry:

Re: Rtanj

PostPoslato: 27. Avg 2012., 13:31
od MarkoEkmedzic
Ne znam ni sam... rasipanje para poreskih obveznika na budalaštine, šarlatanstvo... ma, i ja serem, k'o da ne znam gde živimo... :x

Re: Rtanj

PostPoslato: 27. Avg 2012., 15:09
od stojadinovicp
sad videh da si napisao "javna"... mislio sam da si pisao o običnim firmama, moja greška...

Re: Rtanj

PostPoslato: 27. Avg 2012., 19:07
od Muramasa
Naravno, tužiti zbog promocije pseudonauke o trošku budžetskih obveznika.

Re: Rtanj

PostPoslato: 07. Sep 2013., 21:57
od Nikolic
Učesnik ovog skupa je postao ministar prosvete!