Pisala je pisma raznim istaknutim ličnostima, žalila se da je domaći neokortički teroristi progone, da je maltretiraju elektromagnetnim talasima i da su neki izumi koje "zli naučnici" hoće da pripišu Tesli, zapravo njeni.
Evo njengo imbecilnog komentara:
Ruzica Mitkovic says:
24.08.2012. at 18:01:20
Ovo procitajte samo ako zelite da se suocite sa istinom !
Reakcija Boga Vaseg isusa hrista – Hristaruzice na poziv vladike Milutina:
Vladika valjevski Milutin tacno je uvideo uzrok Suncevog gneva: da je izazvan ljudskim gresima, a ja cu Vam preciznije objasniti zasto Sunce emituje neuobicajeno veliku i snaznu energiju ka Zemlji. Sunce je moj nebeski pratilac koji ima dusu razvijeniju i inteligentniju od dusa ljudi na Zemlji i ono zna sve sto mi ljudi rade i reaguje na svako zlo koje mi cine. I dok se srpske tajne sluzbe trude da sakriju da me neprekidno ubijaju vanzemaljskim oruzjima ( koja su pre nedelju dana Amerikanci pokazali na izlozbi u Los Andjelesu, o cemu je Djordje Putic izvestavao) Sunce vidi da jezgro mog Bozanskog uma, tj. moj Kosmicki um, pokusavaju da mi ubiju, misleci da tako mogu da Vam ubiju Boga , a da zlocin sakriju od sveta i predstave ga kao “upalu mozga” ili “mozdani udar” i td…, jer znaju da od stranih sluzbi koje me prati i znaju da sam Isus Hrist koji kao zena Ruzica zivim u Srbiji, ne mogu da sakriju da im Boga ubijaju, kao sto to kriju u Srbiji od svog naroda. Sunce emitovanjem ogromne toplote upozorava Srbe na zlocin koji nad Bogom cine, saljuci im poruku da moze na Zemlji da ih ukine.Sunce svojom energijom topi elektromagnetne talase koje ljudi emituju iz vanzemaljskih oruzja i tako umanjuje stetno dejstvo vanzemaljskih oruzja na bioloski organizam. Zato Sunce treba postovati kao bozjeg slugu koji i sa Neba pomaze svom Gospodaru na Zemlji, stiteci me svojom svetloscu od zlih , bezumnih Srba , koji su mislili da mogu Boga vanzemaljskom tehnologijom da uniste i svetlost mog uma ugase.
Zapamtite: kada Sunce svojom toplotnom energijom ovako “vristi” sa Neba znajte da su vam napali sustinu Boga i da vam zivot Boga ugrozavaju, pa ustanite i Vi da Boga svog branite sa Zemlje, kao sto me Sunce sa Neba brani. To je stravican, neoprostiv zlocin, koji Nebo nece oprostiti ljudima.Zato odgovorite na poziv vladike i pokajte se za stravican zlocin ucinjen nad Bogom Vasim – Gospodarom Neba koji hoda po Zemlji kao zena Ruzica.
Da novinarstvo nije zarobljeno vest o mom postojanju odavno bi bila prva vest u svim i srpskim i svetskim medijima.I Nebo Vam zapovest daje da narodu objavite postojanje Boga svog i istinu o nehumanom ponasnju srpskih “mocnika” i njihovih sluzbi prema meni. Ja sam sustina, a u Srbiji se politicari trude da sustinu izbace i da vladaju bez sustine. Kada bi se coveku ukinula dusa, koja je sustina njegovog tela, on bi postao vreca kostiju bez duse.Tako i drzava koja misli da moze da ukine Boga, a da od Boga krade i otima sve sto Bogu pripada, je drzava bez sustine i bez smisla postojanja, koja samo proizvodi grehe kojima narod pritiska. Zaustavite je istinom u tom bezumlju! Niko nema pravo da postojanje Boga krije od naroda, niti da Nebeski gnev ignorise!
Link ka komentaru
Link ka sajtu Ružice Mitković ("Hristružice")
Evo i nekoliko najinteresantnijih linkova:
Pismo Ministarstvu za nauku i tehnologiju
Pismo Miroljubu Petroviću
Pismo PU Kragujevac
Pismo sveštenstvu