Stranica 1 od 1

Neurohirurg posle kome tvrdi da postoji život posle smrti!!

PostPoslato: 11. Okt 2012., 13:41
od Armaggedon89
DakleM stvarno, šta sve neće servirati prostom narodu. Dobra tema za raspravu, na fejsbuku se već rasplamsava u vezi ovoga. Svejedno, smešno je. Aj što nije bio mrtav, nego u komi, nego što je neurohirurg, pa bi trebalo da ima makar malo mozga...

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti ... osle-smrti

Re: Neurohirurg posle kome tvrdi da postoji život posle smrt

PostPoslato: 11. Okt 2012., 16:07
od Nikolic
Bio je neurohirurg. Ešiherija koli mu je tokom meningitisa svarila (bukvalno) deo mozga, tako da sada teško da bi mogao da dobije tek vozačku dozvolu. Možda se vremenom oporavi.

Sa Vikipedije:
Meningitis can lead to serious long-term consequences such as deafness, epilepsy, hydrocephalus and cognitive deficits, especially if not treated quickly.
...
The brain tissue may swell, pressure inside the skull may increase and the swollen brain may herniate through the skull base. This may be noticed by a decreasing level of consciousness, loss of the pupillary light reflex, and abnormal posturing.

Čovek je pretrpeo ozbiljna oštećenja mozga. Šta je bio ranije, gde se školovao, više nije bitno, obzirom da je to i sam zaboravio.
He suffered from amnesia and could not remember his life at all prior to his illness and remained in a haze for the first few days after he came out of the coma.

DailyMail

Njegovim rečima bi se danas trebalo verovati isto koliko i pisanijama žute štampe. Mada, dobio je odličnu (i besplatnu) reklamu za svoju knjigu. Čak i da danas želi da prizna da je sve sanjao, teško da bi to uradio. Para je to...

Re: Neurohirurg posle kome tvrdi da postoji život posle smrt

PostPoslato: 11. Okt 2012., 16:55
od Armaggedon89
Još gore. Sad će tek ovce da kupuju knjigu, a čovek kao što ti reče ima besplatnu reklamu. Strašno i žalosno.
Hvala ti na ovome, naučih nešto :)

Re: Neurohirurg posle kome tvrdi da postoji život posle smrt

PostPoslato: 23. Okt 2012., 09:39
od migimunz
Sam Harris je napisao sjajan odgovor na ovo:
http://www.samharris.org/blog/item/this-must-be-heaven

Re: Neurohirurg posle kome tvrdi da postoji život posle smrt

PostPoslato: 25. Okt 2012., 11:01
od dendzapfc
Ne vidim ni jedan razlog zasto se digla tolika buka oko ove gluposti. Ne treba biti previse inteligentan da bi znao sta je stvarnost,a sta je imaginarno. Prema tome sto ljude uopste iznenadjuje da neki tip hoce da zgrne lovu na glupim sektasima?! Da li on stvarno veruje u to pa hoce da podeli sa ostalima svoje vidjenje ili samo hoce da zaradi na prostom narodu uopste nije bitno. I mi smo mogli kao ovi popovi,pape, hodze i slicno, da se pravimo od gad-a dani pa da zivimo na tudjoj grbaci. Uvek su u pitanju moc i pare ili ljudska glupost pa tako i u ovom slucaju. A sa druge strane primetio sam da su Blic i B92 postali prava zuta stampa i da iz USA dobijamo samo negativne informacije tipa ovih,pa onda prica o kongresmenima koji brane silovanje zena i abortus i slicno. Ipak mislim da USA ima mnogo boljih ljudi, naucnika i antitheist-a, ali to ovi srpski fuserski mediji ne objavljuju. Njima je bitno samo da se ljudi pljuju preko medija i da sabiraju ko ce imati vise komentara. Malo sam izasao van poente,ali nije bitno.

Re: Neurohirurg posle kome tvrdi da postoji život posle smrt

PostPoslato: 25. Okt 2012., 11:41
od stojadinovicp
dendzapfc je napisao:Ne vidim ni jedan razlog zasto se digla tolika buka oko ove gluposti. Ne treba biti previse inteligentan da bi znao sta je stvarnost,a sta je imaginarno.
izgleda da treba :(