Stranica 1 od 1

Hristov drugi dolazak u slavi - Uskoro ( obavest poziv )

PostPoslato: 10. Avg 2014., 21:08
od Dragan144
U skladu sa poslednjim dogadjajima vezanim za sve ucestalije i rasirenije prirodne katastrofe na planeti zemlji - od kojih su i ove poslednje poplave u Srbiji, zelim da vas obavestim da je Bog otkrio svojim slugama koje je podigao u ovom vremenu da najave buduce dogadjaje - da je 2011 godine odpocelo izlivanje Bozjih sudova na ovu planetu, tacnije 22 marta 2011 godine na ravnodnevicu, prvog dana - prvog meseca Aviva po Jevrejskom odnosno biblijskom racunanju vremena, a direktni znakovi pocetka izlivanja ovih sudova su bili upravo veliki zemljotres u Japanu i mestu na Novom Zelandu pod simbolicnim imenom
"Krajstchurch" sto znaci "Hristova crkva" cime je dat pecat ovom dogadjaju i simbolicno prikazana propast mnogobostva ( simbolom Japana ) i laznog otpalog Hriscanstva ( simbolom Krajstchurcha ).

Ovi Bozji sudovi koji su odpoceli u pomenutom periodu - trajace do kraja istorije sveta koja je pred samim vratima i od nje nas deli vremenski period koji se ne meri godinama - vec mesecima, u kojem ce
se odigrati poslednji dogadjaji svetske istorije zapisani u bibliji u Otkrivenju Jovanovom i onako kako ih je sam Bog danas najavio svojim izabranim slugama.

Ono sto je Bog danas otkrio u vezi buducih dogadjaja je to, da ce on sam objaviti Jevandjeosku istinu ovom svetu preko nebeskih znakova kao i nepromenjivost i vecnu vaznost svog moralnog zakona i identitet i autoritet onih koji su podignuti da rade u Bozjem delu duhovne reforme i probudjenja crkve i sveta.
Direktnije, Bog ce u odredjenom trenutku na nebu pokazati svoj vecni nepromenjivi zakon - tako da ce svako moci da ga jasno vidi - svaki covek na svom jeziku.
Na isti ovaj nacin ce na nebu pokazati i odredjene vizuelne prikaze kao na monitoru ekrana, u kojima ce se pojaviti lik coveka koji ce izneti biblijsku istinu celom svetu.
Ovo ce biti praceno i cudima na zemlji, prorostvom, isceljenjima, posrednistvom..itd.
Na ovaj nacin ce ceo svet cuti istinu i biti pozvan da je prihvati, da se obrati Bogu celim srcem i da se pripremi za Hristov drugi dolazak u slavi.

Sa druge strane, sile ovoga sveta ce u panici pred silama prirode koje ce se pokrenuti - ustoliciti politickog i verskog vodju koji ce proklamovati zakon o obaveznom praznovanju Nedelje, koji ce uz pomoc crkvenih i svetovnih autoriteta - Rimokatolicke crkve i Ekumenskog saveza, Sjedinjenih Americkih drzava kao vojne sile i Evropske Unije kao produzene ruke papstva u Evropi - nametnuti ovaj zakon nacionalnim ustavima drzava clanica Evropske unije i Ujedinjenih nacija.

Uspostavljanjem ovog globalnog zakona - doci ce do progonstva i sankcija protiv onih koji ovaj zakon ne usvoje, vec svojim odbijanjem navodno donose prokletstvo na zemlju, jer ce u vreme izdavanja Nedeljnog zakona prirodne katastrofe kontinuirano pogadjati sve krajeve planete zemlje, sto ce dovesti i do prestanka vremena Bozje milosti za svet i Hristos se pojaviti na oblacima nebeskim - cime ce se istorija sveta kakvu poznajemo konacno zavrsiti.

Poruka koja je danas upucena svakom pojedincu, vladi i drzavi je od sudbonosnog znacaja i od njenog prihvatanja ili odbacivanja zavisi sudbina svakog coveka.

Ova poruka glasi:

`I vidjeh drugoga anđela gdje leti posred neba, koji imaše vječno jevanđelje da objavi onima koji žive na zemlji, i svakome plemenu, i jeziku i koljenu i narodu.
I govoraše velikijem glasom: bojte se Boga, i podajte mu slavu, jer dođe čas suda njegova; i poklonite se onome koji je stvorio nebo i zemlju i more i izvore vodene.
I drugi anđeo za njim ide govoreći: pade, pade Vavilon grad veliki: jer otrovnijem vinom ***rstva svojega napoji sve narode.
I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikijem: ko se god pokloni zvijeri i ikoni njezinoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku svoju,
I on će piti od vina gnjeva Božijega, koje je nepomiješano utočeno u čašu gnjeva njegova, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima svetima i pred jagnjetom.
I dim mučenja njihova izlaziće va vijek vijeka; i neće imati mira dan i noć koji se poklanjaju zvijeri i ikoni njezinoj, i koji primaju žig imena njezina.
Ovdje je trpljenje svetijeh, koji drže zapovijesti Božije i vjeru Isusovu. ( otkrivenje Jovanovo 14. 6-12 ).


Ova troandjeoska vest upucuje na sledece :

1. Dati slavu Bogu, odreci se Ateizma i bezbostva.

2. Cas suda Bozjeg je dosao i blizina Hristovog drugog dolaska.

3. Pokloniti se Bogu kao stvoritelju slaveci njegov sedmi subotni dan kao uspomenu na stvaranje i znak Bozje stvaralacke sile i njegovog autoriteta.

4. Duhovni Vavilon je pao olicen u papskom sistemu i otpalom protestantizmu sjedinjenim u Ekumenizmu - svetskom savezu crkava, koji zajedno cine Duhovni Vavilon i laznim ucenjima koja pretstavljaju otrovno vino Vavilona varaju svet.

5. Opomena da se ne klanja zveri koja pretstavlja papski sistem na celu Rimokatolicke crkve sa sedistem u Vatikanu i ikoni njezinoj koju pretstavlja otpali protestantizam sjedinjen sa zveri - papstvom u ekumenskom savezu i da ne prima zig zveri olicen u nedeljnom zakonu koji ima svoje korene u mnogobozackoj tradiciji obozavanja sunca, nasuprot subote koja pretstavlja pecat Bozji i znak izmedju njega njegovog pravog naroda.

Ovim obavestenjem je upucen i poziv svakom pojedincu, vladi i drzavi - da otvore oci pred dogadjajima koji se vec danas desavaju pred nama i da prihvate Bozju spasonosnu ruku i da ova vest pronadje mesto u svacijem srcu koje je otvoreno i spremno da je cuje i poslusa, Amin!

Re: Hristov drugi dolazak u slavi - Uskoro ( obavest poziv )

PostPoslato: 10. Okt 2014., 08:14
od stojadinovicp
Neki će ovo shvatiti kao uvredu, ali zaista nije uvreda već iskreno pitanje: Da li si možda zaboravio lekove?

Ako nisi, da li si ikada bio kod psihijatra?

Ako nisi, najiskrenije, trebalo bi pod hitno to da uradiš.