Tom Kruz ima telepatske moći? (tekst sa B92)

Diskusije vezane za nove i relativno nove sekte, npr. sajentolozi...

Tom Kruz ima telepatske moći? (tekst sa B92)

Postod MarkoEkmedzic » 11. Jul 2012., 17:30

Sajentološka crkva navodno veruje da Tom Kruz poseduje telekinetičke i telepatske sposobnosti.

Istraživanje magazina "Rolling Stone" otkrilo je da je Kruz dostigao napredni nivo u ovoj crkvi koji se naziva „Operativni Tetan“ ili OT.

Autorka istrage, Dženet Rajtman, objašnjava da osobe na ovom naprednom nivou imaju potpunu kontrolu nad sobom i svojom okolinom.

Tetani navodno imaju sposobnost da pomeraju nežive objekte svojim mislima, mogu da napuste svoja tela po želji i u stanju su da telepatski komuniciraju i kontrolišu ponašanje, životinja i ljudi, piše Daily Mail.

Tom, za koga se veruje da se nalazi na sedmom stepenu Tetana, pripadnik je sajentologije već 30 godina i tokom tog vremena uspeo je da dostigne retko stanje prosvećenosti nakon što je putovao takozvanim „Mostom do totalne slobode“.

Rajtmanova je izvestila da Tetani polako pokušavaju da dostignu nivo božanstva.

„Na naprednijim nivoima oni su navodno oslobođeni fizičkog sveta do tačke da mogu da kontrolišu materiju, energiju, prostor i vreme“.


Operativni testis... pardon, tetak... ma, mislim tetan!

Dakle, ovaj tetan je vrlo napredan.

Naročito u domenu kontrole ljudi, obzirom da mu je supruga pobegla glavom bez obzira od njega... izuzetan primer kontrole, nema šta.

Takođe, poznajući način napredovanja u okviru ove sekte, a za to je presudan novac, jasno je da je Kruz svojim donacijama uspeo da se primakne tom tako željenom nivou božanstva.

Doduše, što je kod njih operativni tetan, kod nas je magistar preCednik, kako mi se čini... kol'ko para, tol'ka i titula.
http://www.casovi.in.rs

Ateista ne veruje niti u jednog boga, ali zato čvrsto veruje u potrebu da društvo postane sekularno, samim tim i napredno i nadasve humano

Slika
Korisnikov avatar
MarkoEkmedzic
 
Postovi: 639
Pridružio se: 28. Jun 2012., 22:50
Lokacija: Beograd, Srbija