Hristružica

Diskusije vezane za nove i relativno nove sekte, npr. sajentolozi...

Re: Hristružica

Postod Muramasa » 28. Sep 2012., 15:38

Evo šta radi Hristružica po internetu:

Postovana gospodo,
u ovoj zemlji se dogodio zlocin mnogo strasniji od korupcije : drzavni mocnici su pokrali Boga i zlocin sakrili od naroda, a tu kradju neko je nazvao suvise blagim izrazom "korupcija". Dakle nije u pitanju korupcija, vec "djavolja kradja pohlepnih Srba" najveca u istoriji sveta. Predlazem Vam da se sami uverite u istinitost mojih reci posetom na moj sajt:
www. hristruzica. in. rs! Zbog tog novca i te strasne istine neprekidno mi prete, muce, ucenjuju,... i ubijaju mikrotalasnim oruzjima, jer ti djavolji Srbi misle da je bolje da ubiju Boga nego da narod sazna istinu i da za svoj zlocin odgovaraju! Nazalost, taj zlocin je ugradjen u drzavni sistem i celu drzavu zloupotrebljavalju da bi sakrili svoje zlocine.
Zato Vas molim da objavite u svim medijima da su
drzavni mocnici pokrali Boga, da su mi duzni 70. cetiriliona dolara, da mi nedaju da svoj novac podelim i ovom narodu i celom svetu i da me zbog toga neprekidno i muce i ubijaju.
Ruzica Mitkovic


LINK

Nalog sa kojeg troluje po Facebooku

Apelujem na sve drzavne sluzbenike:bivse i buduce - da ne izlaze u javnost sa izjavama za koje sami znaju da nemaju materijalno i moralno pokrice.Drzava ce zapoceti borbu protiv organizovanog kriminala tek kada bude priznala i objavila da postoji organizovani kriminal masonerije i da je toliko destruktivan i monstuozan da je ugrozio i bioloski opstanak ljudi. Namera aktera intelektualnih zlocina bila je da uniste Boga i ukinu sve Bozje principe na kojima vekovima svet pociva, da se ponasaju kao da su vlasnici ljudi, ljudskih mozgova, bioloskih organa, ljudske volje, ljudskih emocija, tj. svakog segmenta ljudskog i Bozjeg zivota. Steta sto srpski politicari ne shvataju da lazi vise ne mogu da podmecu ni neobrazovanim ljudima, a nad ucenima se odavno vrsi organizovani teror gluposti i nametanja volje glupih...
… Ruzica Mitkovic
… -nezaposleni novinar-


LINK

Zasto mediji u Srbiji ne objavljuju informacije sa sajta:[link] ? Dobro informisani gradjani rekli bi da je 33.otvorenih banaka u Srbiji od 2003. god. najveca prevara i pljacka u istoriji, jer su orvorene i napunjene novcem zivog Boga , koga su Vam pokrali pohlepni, beskrupulozni Srbi.Da stvar bude jos gora: Bozji novac su ugradili u drzavni sistem i u svoje biznise, tako da je sada jedino resenje da ga razgrade iz tog sistema i biznisa i vrate Bogu !Bogu se duzan ne ostaje!Ako vam je stalo do analitickog novinarstva lako cete saznati zasto je sada "aktuelna" Komercijalna banka ! Mediji bi konacno morali da objave postojanje Svetog Grala u Srbiji, jer bez objavljivanja te istine svaki potez drzave i dalje ce biti opasna farsa koja moze dovesti do potpunog ukidanja drzave.Srbi koji su hteli da budu bogatiji od Boga zasluzuju javnu osudu i sud, kao i oni sto su postojanje Svetog Grala u Srbiji krili od naroda. Nadam se da cete biti profesionalni i objaviti moje reci.

… Ruzica Mitkovic


LINK
"Takozvano ''sveto pismo'' nije ništa drugo no zbornik svih mantijaških sanjarija i petljanija koji nikakvog logičkog smisla nemaju i koje svojim šarlatanskim protivrječjem same sebe gotovo na svakom listu u laž ugone." Vaso Pelagić
Korisnikov avatar
Muramasa
 
Postovi: 180
Pridružio se: 02. Jul 2012., 08:30
Lokacija: Beograd


Re: Hristružica

Postod PlanetZemlja » 28. Sep 2012., 22:38

Svaka ti čast!Kako si uspio skontati sa kojeg profila troluje?Izgleda da joj je taj Sasa Mitkovic saucesnik u sirenju nebuloza,i prati ovu temu,čim je lajkovao.Ko bi li joj mogao taj biti?
Započni dan s osmijehom i pobijedi ga s njim.
Korisnikov avatar
PlanetZemlja
 
Postovi: 2
Pridružio se: 09. Jul 2012., 21:46
Lokacija: Banja Luka

Re: Hristružica

Postod Armaggedon89 » 11. Okt 2012., 18:46

Narode, mene kao web dizajnera interesuje da li bi ona pristala da joj napravim triput (minimum) lepši i pristojniji sajt za simboličnih tri miliona dolara? Na kraju, šta je tričavih tri miliona u odnosu na 70 kvadriliona dolara (ili centriliona?!?)?
Slika
Armaggedon89
 
Postovi: 18
Pridružio se: 26. Sep 2012., 14:01
Lokacija: Nis, Srbija

Prethodni