Stranica 1 od 1

ЖРУдиван - Разговор свештеника и атеисте уживо

PostPoslato: 16. Mar 2013., 00:59
od stojadinovicp

Re: ЖРУдиван - Разговор свештеника и атеисте уживо

PostPoslato: 22. Mar 2013., 14:50
od Tale
Jel bi mogao da odredis samo audio fajl, zanima me sta ste razgovarali? Grebem se za net pa ne mogu da pregledam video fajl.

Re: ЖРУдиван - Разговор свештеника и атеисте уживо

PostPoslato: 22. Mar 2013., 14:52
od stojadinovicp
video nije naš, pripada pokuašima, njihov hangout, sve njihovo, ja sam bio samo gost... tako da bih morao da skinem ceo klip, pa nekako izvučem a nisam to nikad radio...

Re: ЖРУдиван - Разговор свештеника и атеисте уживо

PostPoslato: 25. Mar 2013., 21:11
od Tale
Odgledao sam ceo video sadrzaj, zanimljiv razgovor. Pohvalio bih oca Golijana na otvorenosti, iskrenosti, kulturi i licnom obrazovanju. Mozda su pitanja mogla da budu malo bolje selektovana i postavljena, ali za prvi put nije lose. Citao sam i komentare na jutubu, jednom rečiju, katastrofa i to sa obe strane. Mnogo netolerancije i nepoštovanja, moderator je verovatno čitao pitanja sa njihovog foruma. Imam nekoliko komentara, možda bih mogao da ih iznesem.

Jedan savet za tebe. Njihov najjači temelj je metafizika, filozofsko-teološko područije gde su moguće razne spekulacije. Pitanje Boga, besmrtnosti duše, smisao bivstvovanja,itd. A tu je i neizbežno citiranje Dostojevskog, Berđajeva koji su veoma kvaltetni mislioci, posebno Dostojevski koga je i Niče cenio, iako je on bio najveći protivnik hrišćanstva.
Video sam na jutubu da imas dosta klipova, probaću da ih pregledam, pa da dam neku svoju sugestiju, ako je to ok.

Re: ЖРУдиван - Разговор свештеника и атеисте уживо

PostPoslato: 26. Mar 2013., 23:07
od Tale
Treba da se spremas za ta pitanja iz oblasti metafizike, posto svi ucesnici gurace tu temu ka tome, od Vukomanovica do Cirkovica.necu da govorim o pravoslavcima to je njihovaomiljena tema.