Sneg u Beogradu | Forum

Topic location: Forum home » Generalno » Generalno
Message #1

Sneg je počeo da se topi u ovoj našoj lepoj neonacističkoj Srbiji. Sneg – najveći neprijatelj srpskog progresa (petak neradan dan jer je sneg na planinama), lomi kukove babama, deci neda u školu, prvreda posustaje u mraku. Otkravilo je mozgiće a sa njima i ideje neo-klero (moja kovanica!) društva. Danas kada sam se vraćao sa posla (neradan dan a ja privrdjujem i PLAĆAM porez ovom usranom drušvu), sedam u 78-cu na Slaviji. Pošto nije bilo mesta, naslanjam se na stub u busu, vadim zlatnu knjigu iz torbe. Naslov knjige “Zabluda o BOGU” Ričard Dokins. Okrećem skoro na sam početak (to jutro sam počeo da čitam – da se ogradim molim vas) kad sa desne strane stiže “umiljat” glas mamlaza od nekih tridesetak godina u pratnji devojke i još jednog momka:

PSPCiNNOS“Šta čitoaš to?”

mr. V“Nešto o ateizmu, ništa bitno.”

PSPCiNNOS“Hajde skloni to. Stavi knjigu u torbu!”

mr V“Molim?”

PSPCiNNOS“Skloni da ne bude problema”

mr. V“Prijatelju, ovo je slobodna država i čitaću šta ja želim.”

PSPCiNNOS“Skloni to kad ti kažem”

Opominjem ga da pravoslavlje širi ljubav a ne mržnju, da u srcu treba da mu bude Isus. Ali ništa. Glupavi monolog je trajao sve dok ja nisam nastavio da čitam ne obazirući se na njega. Sve vreme je pokuša o da isprovocira tuču valjda misleći da će tako da opere onu crvenu partijsku knjižicu svoga oca. Stvar se završava sa pretnjom da bi mi on sve i svašta uradio nego mu je tu sestra , našta mu moj odgovor da je žalostan ne dopire do mozga. Izlazi sa rečenicom “Srešćemo se mi”.

Čuvaj se ti koji čitaš ovo, jer ili si ugrožen neonacizmom u svojoj glavi ili od glava neonacista!

p.s.

Osetio sam se kao Galileo. Stvarno. Srećan sam, jer se za ideje treba boriti ili što kaže naš drugar sa

ekrana Vendeta “ides are bulletproof”.

PSPCiNNOS -> Predstavnik Srpske Pravoslavne Crkve i Neo Nacističkih Organizacija Srbije

* sorry za pravopisne greške

The Forum post is edited by Vojislav Milutinovic Feb 19
admin
avocado Feb 19
Message #2
jezivo...
redovan
Esther Feb 19
Message #3
O, kada ce vise pohapsiti tu nasilnu, lenju, od religije, nacizma i sljivovice opijenu bagru i naterati ih da pociste pomenuti sneg??? 

Da doprinesu zajednici, za promenu... posto od intelektualnog doprinosa nema nista, to nam je svima jasno... treba da se osetimo srecnim sto bar umeju da citaju i pisu... i to je uspeh za takve. 

admin
Message #4
Crnjak je dodatno u tome što bi im za to čišćenje snega čak i platili, pa bi bila win-win situacija...
admin
Message #5
Jbg, ko ti je kriv kad provociraš...;-)
admin
Message #6
Đura će ti oprostiti što te je tukao
Message #7
mislio sam da zivimo u toleranrnijem drustvu, ali mi se cini da su se 90-te vratile na velika vrata