Sveštenik debil i to teški | Forum

Topic location: Forum home » Za vernike » Pouke
admin
Message #1

Iskreno, ne znam da li me je više nasmejao ovaj imbecil Aleksandar ili bogougodno patetična reakcija našeg poznatog Milojkova: link.

Šta vi mislite? :D

Ali "Oče...???" :D

"Oh ZAŠTO, oh oče?!?!?" :D

The Forum post is edited by Predrag Stojadinović Feb 11
admin
Message #2
Donekle sažaljevam Milojkova, kao paradigmu zatucanosti koja ih krasi sve od reda... ovaj "sveštenik" lupa li lupa, a Milojkov nema snage ni da ga opomene, jer ipak, pop je pop. Sa druge strane, opominje, preti i kažnjava one koji ukazuju na to da je (doduše finim rečima, gotovo pincetom biranim) taj "sveštenik" potpuni manijak i fanatik... u rascepu je Milojkov, i to upravo onakvom koji jasno pokazuje zašto teško da će moći ikada da se sasvim normalno sa njim(a) razgovara... zna on da "sveštenik" lupeta, ali kako da njega opomene, a da nije opomenuo i sve ostale sveštenike, pa posredno i sebe.
admin
Message #3

Mi ovo, mi ono, najbolji, najpametniji, najpuniji, najproduhovljeniji, najlepši...Vi najgori, najgluplji, najsmrdljiviji, najprazniji...

Ad Hominem za čistu peticu.  

redovan
Esther Feb 12
Message #4
Ne znam kako stvari stoje kod vas, al' mene je ovo bas nasmejalo.
admin
Message #5
Interesantan je i salto mortale na "Poukama", gde Bluris sada dobija svog stalkera, a brane ga Milojkov i ostali, mada nisu baš sigurni kako da ga brane a da ostanu bogougodni, i da ne reskiraju da ih bog opali munjom ako kritikuju njegovog predstavnika (jednog od mnoštva, dabome)... imaju totalno tiltovanje, kako mi se čini:)
The Forum post is edited by Marko Ekmedžić Feb 12
admin
Message #6
Tema na "Poukama" je "Razgovori verujućih članova foruma sa ateistima o svemu i svačemu"

Na temi se pojavila i karikatura:

Moderator Milojkov je kao "uvredljivu" briše.

Potom pokušavam da "branim" karikaturu:

I onda, naravno:

Ponavljam, tema se bavi "SVIM I SVAČIM"... očito, samo ne karikaturama :)
Message #7
Ja kazem lepo da se rusi....vi me napadate :)))
admin
Message #8
Ma brate, ruše oni sami sebe... lik 'ladno nije skontao da na drugoj temi ima tu karikaturu već par nedelja, a usout me je nazvao i ludim... onda je napokon shvatio (link, print-screen...) da karikatura stoji od ranije, i u prepoznatljivom maniru "ako te ubijem, nije te ni bilo" samo je obrisao :)
Message #9
Antiteisto....sejes mrznju lomljenjem krsteva c c c.Ja to nikad ne bih uradio :))

Imas ti konjske zivce...kao i avocado i Dalibor.Ja se divim ljudima sa takvim stepenom smirenosti.Ja sam odlucio da ne pratim vise vase linkove jer mi nije dobro za srce.IZdrzim 2 strane i moram da ugasim prozor.....ja tamo ne bi proso ni "welcome" temu.
The Forum post is edited by Aleksandar Kostic Feb 15
admin
Message #10
Što je najveći crnjak, na toj prokazanoj karikaturi ateista dobije zaista krstaču po glavi, a lomljenje krsta je samo u najavi, i nigde nije zaista nacrtano... ali, što je verniku milo, to mu se i snilo...
Message #11
Kol'ko to nema mozga ej.....i koju posle logiku i razum da trazis od njih....
admin
Message #12
Evo, sad me jedan od njihovih "hard-core" majstora ubeđuje da je to suva istina... i šta ću, slažem se... oni nas stvarno šopaju po glavama, a mi u najgorem slučaju pretimo :)
Message #13
I ti stvarno hoces da im ja dam lek....:) Jedino ako uz lek ide i kosulja...
admin
Message #14
Pa naravno da treba da im daš lek. Sve i da su svi ludi, na nama je, kao odgovornim, savesnim i svesnim ljudima da pomažemo.
admin
Message #15
Na "Poukama", tokom još jednog bogougodnog objašnjenja Milojkova da je moja logika čista nularica, dok je on superioran, bio sam tako slobodan da kao ilustraciju te logike iskoristim ono što u mom logičkom sistemu ne mož' da opstane - grm koji govori, i štap koji se pretvara u zmiju.

Na to sam dobio tri odgovora od troje vrlo aktivnih vernika "Poukaša":

Katarina: Bukvalisto, hahahahahaha! Isti si k'o kreacionisti!
Grigorije: Da, bukvalno se tako desilo
Milojkov: To je magija, a la Koperfild, i to mož' da bidne al' ne mora da znači, što je isto što ti je i Grigorije rekao (ovaaaaaaaaj, ko je ovde lud?!?), a Katarina nema pojma, ona još uči (u prevodu, jebi se što si mi sjebala performans!)

Čista logika... (link)
admin
Message #16
Ja stvarno ne znam šta tebi nije jasno, Marko?

"Оно што хоћу да кажем јесте да априори такве ствари нису ни истините ни неистините, односно, могу бити и истините и неистините."

Jasno ko dan. Mož biti istinito, mož bit da nije. Kakve veze ima, bitno je da mi verujemo da jeste i da učimo decu da jeste iako mož bidne da nije.

A to što se kosi sa zakonima fizike za nas nikad problem nije niti može da bude jer, majku mu, pa u šta bismo onda verovali kada bismo se oslanjali samo na ono što je stvarno moguće...

bloger
Ivana C. Feb 18
Message #17

Ne dodjem neko vreme na Ateiste a uvek kad dodjem naidju neki poput Cvetkovica i ekipe..

Pre sam se nervirala, sada se smejem..>Da li ja napredujem?

Predraze Stojadinovicu, ja se tebi divim za nerve i volju koje imas da se sa ovakvima boris...Covece, kakva je to jama mozgova...

Message #18
Интересантни закључци појединаца...јел то огледало испред њих или?

The Forum post is edited by Dejan Bulajević Feb 18
admin
Message #19
Pokušali su posle da me ubede da nisam razumeo, premda i dalje nekako mislim da ako je nešto jasno, trebalo bi da bude jasno i na nivou petogodišnjeg deteta i akademika, bez nepotrebnih zavlačenja... a opet, možda ja samo ne razumem da "jeste ili nije, zavisi od gledišta" nije isto što i "bukvalno jeste"

Uzgred, pošto "izvini" ostaje najteža reč u srpskom jeziku, nije ni upotrebljena nakon što je ustanovljeno da u pitanju uopšte nije moje bukvalističko tumačenje (hahahahaha, kreacionizam, kako ono neko reče?!?), nego su grm i štap bukvalno doživljavali diznijevske transformacije.
Message #20
ubio sam se od traženja 15. februara u pomenutoj temi i zaista se žešće ispalio ovaj milojkov,piše mu da je teolog a još je i zanimljivo da je drugi teolog LOL pod nikom mocart u stvari provalio da je slika na drugoj temi i da je niko ne konstatuje.stekao sam utisak da je marko to uradio(na osnovu onoga što je napisao gore)

http://www.pouke.org/..._findpost__p__583807
The Forum post is edited by Velizar Podravčanin Feb 26